TRI4 Ungdom til Triatlon Danmarks Forårscamp

Fredag eftermiddag d. 5. april ankom 8 atleter og 3 trænere fra TRI4 Ungdom til forbundets forårscamp for unge ved Glamsbjerg Idrætsefterskole.

Fra venstre øverst til højre nederst; Kasper, Nicolai, Emil, Rene, Andreas, Karl-Emil, Silas, Matilde Thea, Markus og Jonathan.

Weekendens formål blev succesfuldt indfriet. Vi fik knyttet gode relationer til andre unge og trænere fra hele landet. Særligt kom det på tale, at vi sammen med Karlslunde og Skovshoved skal have gang i nogle flere fællestræninger for de unge på tværs af klubberne. Fællesskabet internt i TRI4 Ungdom blev yderligere styrket, hvor vi have god sjov ved at lære hinandens styrker og svagheder i aktivitetsrummet (bordtennis, bordfodbold og pool).

Lørdag blev dagen, hvor vi fik tilfredsstillet træningslysten i alle disciplinerne. Teknik er det gennemgående fokus for de unge, hvor den hårde træning beklædes med stafetter og andre træningsprincipper, der fjerner fokusset fra den individuelle ”lidelse”.

Søndag stod den på konkurrencetræning, hvor de unge skulle igennem en minitriatlon.

Alle vores unge og trænere vendte hjem trætte og tilfredse efter en god weekend.