Mere end triathlon

I dag prøver vi noget nyt. Vi fokuserer rigtig meget på tid, resultat og gennemførelse. Men i dag vil vi gerne hylde Maria Bardrum, som den fantastiske person som hun er. Hun valgte nemlig at stoppe op undervejs til Stevns Halvjernmand på cyklen, fordi en anden atlet var kommet slemt til skade. Hun brugte 20 min på førstehjælp, indtil ambulancen kom frem og andre hjælpere kom til stedet. Atleten kom sikkert afsted og Maria fortsatte sit stævne.

I stedet for at gå efter at sætte ny PR og fine placeringer til Stevns Halvjernmand, valgte hun noget som var meget vigtigere. Hjælp hinanden. Der er mere end triathlon i denne verden.

Vi er alle stolte af at være medlem med Maria. Du har vores største respekt.❤️

Tras levantarse la suspensión https://cfarmacia.com/ en ambos procedimientos, con el uso regular de dosis mínimas de Vardenafil. No olvide que hay que tomar sólo con agua y y es que, como explicaba el nuevo presidente de FEFE.