Tak for 2023 i TRI4

💙 Kære TRI4’ere 💙
Endnu et år er gået i klubben, og jeg tillader mig – traditionen tro – at afslutte det med nogle refleksioner. Det har været et fantastisk år i vores skønne klub, og når jeg tænker tilbage på det, er det med beruselse!

💙 De mange nye medlemmer har skabt fornyet liv og aktivitet, og det rusker op i vores stærke fællesskab og samhørighed, som kan udvikle sig og samle sig på nye måder.

💙 Også på trænersiden har jeg bemærket den entusiasme og glæde, der bliver smidt ind i mødet med vores atleter, og jeg er taknemmelig for alt, hvad dette gør for at udvikle træningen, vores atleter og styrke vores klubidentitet. Kæmpe tak!

💙 Jeg er også imponeret over deltagelsen i træninger med ildhu og overvældende mod på at stille op i de blå farver på tværs af landet til alle de vigtige stævner. Det gælder både erfarne TRI4’ere, der bliver ved og forbliver gode rollemodeller, og det gælder nye TRI4’ere, som træder i det blå for første gang og løber glade og stolte over målstregen på både korte og lange distancer.
Triatleter er gjort af et særligt stof, og i TRI4 er vi rigtig gode til at producere det og styrke det!

Som det sidste vil jeg gerne takke alle, der har hjulpet frivilligt til i klubben i år. Uden den frivillige indsats har vi ingen klub.
💙 Tak til alle der sidder i udvalgene og løfter store opgaver henover året!
💙 Tak til alle der har tjent penge til klubben ved at køre lead bike, hjælpe til ved stævner osv.
💙 Og tak til alle der springer til ad hoc og hjælper med store og små ting, uddeling af flyers, klubaftener, frivillige trænere osv.
💙 Det har været et kæmpe stort og flot år i TRI4! Og jeg er super stolt af alt, hvad der er skert, og alt hvad vi har opnået.
Vi har en fantastisk platform for de kommende år, hvor vi skal fortsætte fremdriften – ud i det blå.
💙 Godt nytår TRI4’ere!! 💙
Charlotte