JOBOPSLAG: Er du vores nye ansvarlige for svømmetræningen?

Tri4 skal have en ny ansvarlig for svømmetræningen i klubben

Hent jobopslag som pdf her

Som ansvarlig for svømmetræningen vil du blandt andet skulle koordinere træningen, skaffe haltider, ansætte og udvikle svømmetrænere, sikre en rød tråd i svømmetræningen og favne de forskellige personlighedstyper en trænergruppe består af.

For at kunne sætte præg på svømmetræningen i klubben og have en faglig dialog med trænerne, forventer vi, at du har erfaring som svømmetræner – gerne med forståelse for triatletens behov i svømmetræning. Du er også frisk på at komme i svømmehallen og mærke stemningen engang imellem enten som deltager eller vikar for en svømmetræning.

Rollen vil primært bestå af koordinering, udvikling og ledelse, hvor du er frontløber, når vi i klubben sætter retning for og definerer indhold i svømmetræningen. Du skal både kunne give og modtage feedback, kommunikere klart, involvere de øvrige trænere i udviklingsarbejdet og afholde trænersamlinger. Så du skal kunne understøtte de andre trænere og skabe rammer, der gør dem gode.

Du bliver en del af klubbens træningsudvalg, der mødes cirka fire gange om året. I udvalget finder du de ansvarlige for løb og cykling samt frivillige i klubben, der brænder for at skabe god træning til medlemmerne. Her sker det koordinerende arbejde på tværs af løb, cykling og svøm. De tre ansvarlige hjælper hinanden med gode metoder og arbejdsforme, så du står ikke alene.

Til en jobsamtale vil vi komme nærmere ind på jobopgaver, og hvad der motiverer dig.

Så for at opsummere har du:

  • Gode kompetencer inden for koordinering, administration, udvikling og ledelse
  • Lyst til at være med til at præge og udvikle svømmetræningsmiljøet i klubben i samspil med frivillige
  • Lyst til at skabe udvikling for svømmetrænerne og sikre gruppen har passende uddannelse
  • Erfaring som svømmetræner for at have den faglige forståelse
  • Mod på at tage en (vikar)tjans som svømmetræner for at have føling med miljøet i klubben

Det praktiske

Lønnen er på 18.000 kr. om året + feriepenge og er skattepligtig. Vi forventer, du lægger minimum 70 timer om året og er stabil og tilgængelig for medlemmer, trænere og træningsudvalg. Når du tager en træning, vil det blive aflønnet som klubbens øvrige trænere.

Lyder det her som noget for dig, så send din ansøgning senest den 7. februar til ansaettelse@tri4.dk.

Vi modtager meget gerne ansøgninger fra folk, der ikke er medlem af klubben. Skriv kort om din svømmetrænererfaring og lidt mere om din erfaring med det koordinerende (frivilligt arbejde, studier, arbejde mv) og selvfølgelig lidt om, hvorfor du synes, jobbet er spændende. En ansøgning er på højst en side og gerne mindre. Vi forventer at holde samtaler i uge 7-9.

Har du spørgsmål til stillingen så ring til Peter Søndergaard på 21 65 64 30.