SAS SPORTS

Vi tilbyder sportsrejser til konkurrencedygtige priser med stor fleksibilitet både for enkeltpersoner og for grupper (10 passagerer eller derover).

Både TRI4 og det enkelte medlem nyder fordel af aftalen. Tag fx din cykel, golftaske eller dit snowboard med gratis, og optjen såvel dine egne EuroBonus-point som point til TRI4 som klub. Klubben kan bruge denne bonus på rejser, som bestyrelsen efter skøn finder støtteværdige. Dette kan fx være til en frivillig, der har gjort en særlig indsats, en leder, der rejser med TRI4-ungdom, en eliteatlet eller andet. Du kan både bruge koden, når du rejser selv samt på klubture med TRI4. Det skal bare være en sportsrejse.

  • Særpriser. Priser gælder for indenrigsrejser inden for Norge, Sverige, Danmark og til destinationer i Skandinavien og Europa. I nogle tilfælde kan du også få særpriser for sportsrejser til USA og Asien, hvis du rejser alene (dvs. ikke med en gruppe).
  • Du kan medbringe et ekstra stykke bagage gratis, i alt to stykker bagage.
  • Navneændring på en billet er gratis op til en time før afgang.*
  • Du kan optjene EuroBonus-point.

TRI4s virksomhedskode (CMP-kode) er følgende: SCTRICP

For at benytte dig af denne aftale skal du bruge TRI4-virksomhedskoden (se ovenfor) ved hver reservation. Se altid SAS SPORTS for de nyeste regler angående rejser.

SAS SPORTS

sca@sas.dk

+45 70 10 20 00