TRI4 Triathlon

Samarbejdspartnere

 
TRI4's facebook side..


TRI4's facebook gruppe for medlemmer..

Træningspas ungdom

Løbetræning

Hver onsdag er der løb kl. 17:30 fra Genforeningspladsen. Vi mødes samme sted som alle de voksne, men løber vores egne ture, men indlagte tempolege og intervaller. Løbetræningen foregår hele året rundt.

Cykeltræning og svømning (sommer)

Om lørdagen er der svømmetræning og om søndagen er der cykeltræning. Vi svømmer i Bellahøj svømmehal kl. 14:00-15:00 og vi cykler kl. 10:00-13:00 fra Mosehuset. Svømmetræning foregår hele året, mens cykeltræningen afvikles fra april til om med september. Af sikkerhedsmæssige hensyn vælger vi i videst mulig omfang at have to trænerer på til cykeltræningen. Ligeledes er det ok at tage sin mor eller far med, så længe de kan følge med. :-)

Hen over sommeren laver vi en række åbentvand-svømmepas. Åbentvand-svøm foregår enten Ved Furesø eller Amager Strandpark og gennemføres i våddragt.

I optakten til sæsonen vil vi lave skiftezonetræningsamt krydstræning (cykel og løb).

Cykeltræning og svømning (vinter)

Cykeltræningen afvikles om vinteren som spinning. Som medlem af klubben har du fået et brugernavn og login, som anvendes til at bestille spinningtider. Spinning foregår flere gange om ugen(se venstre side af hjemmesiden) i Grøndalscenterets spinninglokale. Du skal selv tilmelde dig spinning. Svømning er uændret og foregår vinteren igennem i Bellahøj om lørdagen 14:00-15-00.