TRI4 Triathlon

Samarbejdspartnere

 
TRI4's facebook side..


TRI4's facebook gruppe for medlemmer..

TRI4 - en klub for børn og unge

TRI4 har en høj prioritet af ungdomsmiljøet i klubben for at bane vejen for fremtidens triatleter. Herunder finder du generel information om det at være ungdomsmedlem i TRI4. Tilmeld dig vores facebookgruppe TRI4 Ungdom for information om aktuelle træningspas, stævner og sociale events.

TRI4 har plads til både piger og drenge, som har lyst til at udvikle sig indenfor en eller flere af de tre discipliner: Svømning, cykling og løb.

TRI4 blev som den første klub i landet ungdomscertificeret ved Dansk Triatlon Forbund i 2015. Dette afspejles i, at TRI4 har en stor satsning på, at børn og unge skal få øjnene op for hvor sjovt det er at dyrke triatlon - se ungdomsprofilerne for inspiration.

Målgruppe

TRI4’s træning retter sig mod børn og unge i alderen 10-18 år. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage og alle aldersgrupper er præsenteret. Trænerne planlægger træningen så både nybegyndere og øvede får noget ud af hver enkelt træningspas.

Træningspas specifikt til børn og unge

Løb: Om onsdagen er der løb kl. 17:30 fra Genforeningspladsen. Vi mødes samme sted som alle de voksne, men løber vores egne ture, med indlagte tempolege og intervaller. Løbetræningen foregår hele året rundt.

Svømning: Om lørdagen svømmer vi i Bellahøj Svømmestadion kl. 14:00-15:00, svømmetræning foregår hele året. Hen over sommeren laver vi en række åbent vand-svømmepas. Åbent vand-svømningen foregår ved Svanemøllen strand.

Cykling: Om tirsdagen cykler vi kl. 17:30 fra P-pladsen ved Mosesvinget, cykeltræningen afvikles fra april til om med september.

Yderligere træning: Som ungdomsmedlem kan du træne med til alle træningspas i TRI4, men til de ovennævnte træningspas er der ungdomstrænere, som planlægger træningen specifikt til børn og unge.

Udstyr

Til at starte med behøves kun et sæt gode løbesko, løbetøj/træningstøj, svømmetøj og svømmebriller samt en godkendt cykelhjelm. Uden hjelm kan man ikke deltage i cykeltræningen.

Cykeludstyr: Til cykeltræning vil en racercykel og cyklesko i en eller anden form være en fordel. Der er mulighed for at låne en cykel af klubben, som kan udstyres med pedaler, så løbesko kan anvendes fremfor cykelsko.

Svømmeudstyr: Til svømning vil badedragt være at foretrække fremfor bikini og badebukser frem for løse badeshorts. Til åbent vand-svømning er en våddragt nødvendig, men klubben råder over en del dragter i varierende størrelser til begge køn.

Indmeldelse

Som ungdomsmedlem i TRI4 og kan du træne med i en måned før du beslutter om du vil meldes ind. Kontakt os gerne inden din første træning.

Når du skal melde dig ind gør du det ved at oprette en profil på TRI4s hjemmeside. Klik på Ny bruger? Opret profil og følg vejledningen.

Herefter tilmelder du dig den korrekte kontingenttype på følgende link Kontingenttilmelding

Du får en kvittering pr. mail når betalingen er registreret og er nu medlem af TRI4.