TRI4 Triathlon

Samarbejdspartnere

 
TRI4's facebook side..


TRI4's facebook gruppe for medlemmer..

I gang med tri

 
Nedenfor og under menupunktet Spørgsmål og svar kan du læse om, hvorledes du kommer i gang med trisporten generelt og TRI4 i særdeleshed.   Andre steder på TRI4´s hjemmeside kan du læse om klubbens historie, kultur, værdier m.m. og ikke mindst om vores store, differentierede træningsudbud. Hvis du overvejer at melde dig ind i TRI4, anbefaler vi, at du læser klubbens vedtægter og lignende.
 
Udstyr:
Hvis du er ny i triatlon-sporten, så vent med at købe for meget udstyr, før du har talt med nogle af de mere erfarne triatleter i klubben. Du får brug for sko og tøj til de forskellige årstider, racercykel/tri-cykel og måske mountainbike (MTB) samt en våddragt til svømning i åbent vand (dvs. søer og ved stranden).

Valget af udstyr afhænger af, om du blot vil dyrke triatlon som motionist og deltage i det store udbud af motionsstævner, hvilket mange af os gør, eller om du har ambitioner om at træne til en jernmand og/eller om at opnå topplaceringer ved DM-stævner.

Spørg klubbens medlemmer!

Klubbens medlemmer kan vejlede dig om valg af udstyr, og da klubben også har aftaler med forskellige forhandlere, kan du som medlem af TRI4 få rabat på meget af udstyret.

TRI4 og klubbens medlemmer byder dig velkommen til at deltage i træning og vores arrangementer, så sporten bliver en lige så god oplevelse for dig, som for os. Skriv til info@tri4.dk, hvis du har flere spørgsmål efter at have kigget på hjemmesiden.

 
Tri4-spor første måned for nye

Træningsudvalget vil gerne byde nye hjerteligt velkommen og samtidig ”lægge et spor”.

Med "spor" mener vi at anbefale nogle tidspunkter i den ugentlige træning, som vi i træningsudvalget vil foreslå jer nye at komme til den første måned. På den måde kan I forhåbentlig hurtigere møde ”kendte ansigter”, i form af de andre nye i vores store klub og trænerne vil være ekstra opmærksomme på, at der er nye med i den almindelige træning.

De anbefalede træninger er for alle, ikke kun jer nye. Og det er naturligvis helt op til jer selv, om I har lyst til at komme til de anbefalede træninger. I er under alle omstændigheder meget velkomne til alle træninger. Træningsudvalget vil foreslå jer nye at deltage i disse træninger:

Svømning mandage i Bellahøj kl. 21 til 22. Fordi her er træneren særligt opmærksom på begyndere og kan give mere individuel instruktion og feed-back.
 
Løb onsdage fra Genforeningspladsen kl 17.30 til 18.45. Fordi her trænes i niveauer og du kan let finde dit niveau. Der er mange trænere, så du kan få svar på spørgsmål i en mindre gruppe. Træneren vil have ekstra fokus på jer nye og give tips til at forbedre teknik mv.
 
Spinning: Tirsdag og Torsdag i Grøndalscenteret (I vinterperioden). Du skal melde dig til træningen på Tri4.dk før du deltager. Under: Aktiviteter > Spinning/yoga/ski´nbike, tidligst en uge før spinning!
Sig til instruktøren at du er ny så vil han/hun hjælpe jer til rette med spinningsko og træningen i det hele taget.

Se al træning i Tri4 her: Træning > Træningsoversigt

Rigtig god fornøjelse med træningen i Tri4 fra Træningsudvalget