TRI4 Triathlon

Samarbejdspartnere

 
TRI4's facebook side..


TRI4's facebook gruppe for medlemmer..

Attraktive træningstilbud


De fleste træningstilbud i TRI4 ligger på attraktive tidspunkter: På hverdage i tidsrummet 17.30 til 21.30 og i weekender typisk om formiddagen og eftermiddagen.

Desuden er der tradition for, at klubmedlemmer i fællesskab arrangerer træningsture på cyklen en eller flere gange om ugen. Dette bliver aftalt til klubtræning og ofte også annonceret her på hjemmesiden under "Forum".

Fællestræning giver gode resultater

Klubben har tilknyttet trænere til fællestræningen. Du kan vælge mellem flere niveauer, og du er velkommen til at spørge trænerne til råds om din personlige træning. Vores svømmetrænere er uddannet i livredning, men du deltager i træningen på eget ansvar.

Fællestræningen er baseret på, at du kan udvikle dig som idrætsudøver, hvilket vil sige, at du har mulighed for at træne hurtigere og længere, end hvis du træner alene. For de fleste viser det sig ofte, at når de træner i en gruppe så kan de langt mere, end de havde forestillet sig.

For de fleste betyder fællestræningens tilrettelæggelse dog også, at de må vælge, hvilke træningsdage, de vil deltage. De færreste vil have kræfter til at deltage i det hele, og du skal samtidig have tid til at restituere mellem de enkelte træningspas. På den måde modvirker du skader og overtræning, som kan forringe din formkurve.

Prøv at træne med TRI4

Når du starter træning i TRI4 er det en rigtig god idé, hvis du har smugtrænet lidt hjemmefra. Det er ikke fordi, at du ikke må være med, hvis ikke du har trænet, men det er sjovest at deltage i fællestræningen, hvis du er i nogenlunde form.

Du kan læse mere om vores træningstilbud under menupunktet Træning.