TRI4 Triathlon

Samarbejdspartnere

 
TRI4's facebook side..


TRI4's facebook gruppe for medlemmer..

TRI4 Triatlonklub 

 
Vision
TRI4 vil være den foretrukne klub for triatleter i Københavnsområdet - for motionister såvel som elite. TRI4 vil være en stor klub uden en øvre grænse for medlemstallet. TRI4 ønsker at være en klub med lavt gennemtræk og høj medlemstilfredshed.
 
Vi vil sikre klubbens eksistens ved at tiltrække ungdommen og samtidig fastholde medlemmer i mange år ved hjælp af et bredt og differentieret træningsudbud samtidig med etablering af sociale relationer og godt kammeratskab med gode muligheder for at fastholde en sund livsstil inden for rammerne af en alsidig sportsgren.
 
TRI4 vil være en klub, hvor det sociale element vægtes højt og på linie med de sportslige mål.
 
                                                                         ------------ 0 ------------ 
 
TRI4 gør triathlon sjovt 
TRI4 er en af landets største triatlonklubber med godt 400 medlemmer. Du er velkommen til vores træning, uanset om du er motionist eller dyrker triatlon på et mere ambitiøst plan. Navnet TRI4 symboliserer de tre idrætsgrene (svømning, cykling og løb) inden for triatlon samt det sociale (fjerde) element. Vi lægger nemlig vægt på, at det er sjovt at dyrke triatlon i TRI4, og mange af klubbens medlemmer ser fællestræningen som en god anledning til at mødes med gode venner og samtidig få motioneret.

Både motionister og elite

TRI4 har en række ugentlige tilbud med fælles træning inden for svømning, cykling og løb. Træningen er for alle, uanset om du er aktiv triatlet eller motionist, som blot vil holde sig i form. Du kan frit vælge om du vil løbe, cykle eller svømme – eller dyrke alle tre sportsgrene. Vi kan kun anbefale dig at prøve kombinationen, for erfaringerne viser, at de tre sportsgrene supplerer hinanden godt, så du både styrker din kondition og mindsker risikoen for overbelastning.

Korte og lange distancer
I øvrigt er triatlon meget mere end den klassiske ironman distance på 3,8km svømning, 180 km cykling og et maratonløb på 42,2 km. Fra foråret til hen på efteråret kan du deltage i konkurrencer med overkommelige distancer fra 200 meter svømning, 12 km cykling og 2,5 km løb. Den typiske motionsdistance til mange af konkurrencerne er 4-600 meter svømning, 20-25 km cykling og 4-6 km løb.

Andre klassiske distancer er OL-distancen på 1.500 meter svømning, 40 km cykling og 10 km løb, kvart-jernmand/ironman på 950 meter svømning, 45 km cykling og 10,5 km løb samt halv jernmand/ironman på 1.900 meter svømning, 90 km cykling og et halvmaraton på 21,1 km.

Desuden kan du deltage i duatlon-konkurrencer, hvor du løber, cykler og løber. Typisk 5 km løb, 20 km cykling og 2,5 km løb eller den dobbelte distance.

Aquatlon er en tredje variant, hvor du svømmer og løber.

Mange aktiviteter

Det skal også være sjovt at dyrke triathlon i TRI4, så vi holder klubaften ca. én gang om måneden med aktiviteter, spisning og kaffe/kage. Til konkurrencer medbringer vi ofte vores kagetelt, hvor klubbens medlemmer og deres familie kan samles inden, under og efter konkurrence og få gratis kaffe og kage. Desuden holder vi en årlig klubfest, klubmesterskaber, generalforsamling samt alle de uofficielle biografture, pige- og drengeaftener m.m., som vore medlemmer selv arrangerer.

Lidt om vores historie

TRI4 blev stiftet i 1988, og siden er klubben vokset, så den i dag er en af Danmarks største og stærkeste klubber med et væld af danske og internationale mestre. I øvrigt er TRI4 baseret på frivillig arbejdskraft, så vi er glade for enhver hjælpende hånd til vores arrangementer, stævner og i bestyrelsen.